Учешће наших ученика у eTwining пројекту „Chemistry of traditional food“

Ученици образовног профила Пекар и Оператер у прехрамбеној индустрији , заједно са својом професорком прехрамбене групе предмета, Миленом Јашовић, прикључили су се eTwining пројекту под називом „ Chemistry of traditional food“. Сем наше школе, у пројекту учествују и школе из Турске, Азербејџана, Румуније, Италије, Француске, Бугарске, Словеније, Португала, Молдавије и Грчке. Главни циљ пројекта је подизање свести ученика о принципима као и значају правилне исхране. А сем тога ученици ће имати прилику да усаврше знање енглеског језика, развију информатичке вештине као и да упознају друге културе.

Пројекат је званично почео 04. јануара и трајаће до априла 2021.год. Ученици су се представили једни другима на етвиниг платформи. Одржан је и семинар за ученике „ Употреба онлајн алата за израду логоа и постера“ и њихов први задатак је да направе лого и постер за пројекат.

Дели

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *