Обавештење за ученике – настава на даљину

Поштовани ученици,
ево нас још једном у ситуацији да највећи део својих радних обавеза треба да одрађујемо на даљину.

После искуства које смо имали пролетос, надам се да ће се цео процес одвијати без већих потешкоћа.

Подсећам вас да је највећи изазов наставе на даљину, бити укључен у рад група и предмета, бити активан, редовно пратити задатке који се стављају пред вас и на време (у оквиру договорених рокова) вратити предметном професору урађене задатке. О времену и моделима рада се договарате са предметним професорима и одељењским старешинама.

Стална комуникација са одељењским старешинама је битан део сарадње свих нас, јер ће обавеза школе и у наредном периоду бити редовно извештавање о постигнућима нашег заједничког ангажовања, али и о здравственом стању свих укључених у наставни процес.

Обавештавам ученике одељења Оператер у прехрамбеној индустрији, Месар и Пекар да се њихове уговорене практичне наставе у предузећима и код послодаваца обављају редовно. Дакле, обавезно је редовно похађање практичне наставе и извршавање поверених задатака. Ваши предметни професори ће редовно обилазити предузећа и послодавце и прикупљати неопходне податке као елементе за ваше оцењивање.

Школа ће и у наредном периоду бити отворена, тако да ће све неопходне активности бити реализоване у оквиру институције (у складу са Упутствима ресорног Министарства, Препорукама Кризног штаба и Одлукама владе Републике Србије).

Детаљније инструкције очекујемо током данашњег дана, о чему ћемо вас детаљно информисати на школском сајту – пратите нас, и будите у сталној комуникацији са одељењским старешинама.

Срдачни поздрави и добро здравље свима!

директор
Жељко Поштић

Дели

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *