Средња школа Жикица Дамњановић
Запажени резултатиСлајдерТакмичења

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ХЕМИЈЕ ЗА УЧЕНИКЕ ОСНОВНИХ ШКОЛА

У суботу, 18.03.2023. године наша школа је била домаћин Окружног такмичења из хемије за ученике основних школа у организацији Српског хемијског друштва и Министарства просвете Републике Србије. На такмичењу је учествовао 31 ученик из 16 основних школа са територије Подунавског округа.

 Резултати тачмичења за ученике седмих разреда су следећи: први ранг је освојило троје ученика ( Лена Манџукић из ОШ „др Јован Цвијић“ Смедерево, Павле Стојановић из ОШ „Бранко Радичевић“ Смедерево и Миа Јовановић из ОШ „Херој Иван Мукер“ Смед. Паланака). Њихови ментори су Ненад Крунић, Слађана Ранковић и Душица Дубоњац. Други и трећи ранг такмичења је освојило по пет ученика.

 Резултати тачмичења за ученике осмих разреда су следећи: први ранг је освојило троје ученика ( Марко Максимов из ОШ „др Јован Цвијић“ Смедерево, Илија Барнић из ОШ „др Јован Цвијић“ Смедерево и Сава Стојковић из ОШ „Станоје Главаш“ Глибовац). Њихови ментори су Ненад Крунић и Зорица Марковић. Други ранг такмичења су освојила четири ученика, док за трећи ранг ни један ученик није остварио довољан број поена.

 Честитамо свим ученицима који су се пласирали на републички ранг такмичења и њиховим менторима!

Дели

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *